ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Νηστεία: η υγιεινή διατροφή
Πως να μειώσετε το λίπος στο συκώτι
Η διατροφή στο σπίτι :στην εποχή του κορωνοϊού
Διαβήτης και Κορωνοϊός
Νηστεία: η υγιεινή διατροφή
Left Arrow Right Arrow

Πώς θα θωρακίσουμε τον οργανισμό μας ενόψει της γρίπης

Πολύτιμες συμβουλές για να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας, λίγο πριν την «επέλαση» της γρίπης, η οποία φέτος σύμφωνα και με τους ειδικούς θα συνδυαστεί δυστυχώς με την ιλαρά που βρίσκεται σε έξαρση. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

τα νέα μας

Δελτία τύπου ΕΟΦ για επικίνδυνα σκευάσματα 16
Δεκ

Δελτία τύπου ΕΟΦ για επικίνδυνα σκευάσματα

ARTROVEX, SUGANORM, RECARDIO, PSORIMILK, BIORETIN, GEMODERM, TINEDOL, BACTEFORT, NICOIN, FORTE LOVE,... περισσότερα...
5η Ημερίδα Διατροφής (Σάββατο 5/10/2019) 09
Αυγ

5η Ημερίδα Διατροφής (Σάββατο 5/10/2019)

Η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) σε συνεργασία με την Ένωση... περισσότερα...
7ο ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΜΠΑΚΑΝ 13
Δεκ

7ο ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΜΠΑΚΑΝ

Στα πλαίσια του 7ου Ακροπολις θα υπάρξει ένα τραπέζι Διατροφής με ενδιαφέροντα θέματα 09.30 - 10.30... περισσότερα...
29
Νοέ

"Φωτεινοί Ορίζοντες για τον Διαβήτη" στην Αλεξανδρούπολη

Μια ενημερωτική εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για τον Διαβήτη, πρόκειται να... περισσότερα...
Περισσότερα νέα
Καθοριστική η διατροφή για τη θεραπεία του διαβήτη

Καθοριστική η διατροφή για τη θεραπεία του διαβήτη

Η σωστή διατροφή είναι θεραπευτική για τον διαβήτη, τόσο για τον τύπο 1 όσο και για τον τύπο 2. Τελευταία μάλιστα υπήρξαν μελέτες που έδειξαν ότι ορισμένοι διαβητικοί τύπου 2 θα μπορούσαν να ελέγξουν το σάκχαρό τους μόνο με αλλαγές στη δίαιτά του τους και χωρίς τη βοήθεια φαρμάκων. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

τα άρθρα μας

Ο Ρόλος των Διατροφοφαρμάκων στην Καρδιά 09
Αυγ

Ο Ρόλος των Διατροφοφαρμάκων στην Καρδιά

Ο Ρόλος των Διατροφοφαρμάκων στην Καρδιά Του Χάρη Δημοσθενόπουλου Για πολλά από τα διατροφοφάρμακα... περισσότερα...
Σελήνιο, το αντιοξειδωτικό ιχνοστοιχείο 16
Απρ

Σελήνιο, το αντιοξειδωτικό ιχνοστοιχείο

ail   Eκτός από τις βιταμίνες, είναι και τα ιχνοστοιχεία πολύ σημαντικά για τον οργανισμό.... περισσότερα...
Η αντικαρκινική διατροφή 01
Φεβ

Η αντικαρκινική διατροφή

Η επαρκής τροποποίηση της διατροφής μπορεί να διαδραματίσει βασικό ρόλο στη μείωση της συχνότητας εμφάνισης... περισσότερα...
Το πρωινό δεν αδυνατίζει 01
Φεβ

Το πρωινό δεν αδυνατίζει

Νέα μελέτη ανατρέπει τους ισχυρισμούς όσων μέχρι σήμερα ήθελαν το πρωινό ως το πιο σημαντικό γεύμα της... περισσότερα...
Περισσότερα άρθρα

Γνωρίστε το διαιτολόγο

Χάρης Δημοσθενόπουλος, MΜedSci.SRD.PhDc

Κλινικός Διαιτολόγος-Βιολόγος-Προϊστάμενος Διαιτολογικού ΤμήματοςΛαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών

Κάτοχος Πτυχίου Βιολογίας του ΑΠΘ, του Μaster of Medicine and Science in Human Nutrition (MMedSci) και του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Κλινικής Διαιτολογίας (PostDipDiet) στη Μεγάλη Βρετανία. Είναι κάτοχος Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος της Βρετανικής Κυβέρνησης, Mέλος ΔΣ της Εταιρείας Μελέτης Παραγόντων Καρδιομεταβολικού Κινδύνου και της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, Committee member of DNSG & Lead of EFAD European Specialist for Diabetes. 

Είναι υποψήφιος διδάκτορας της Ιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ και Mέλος του Ιnternational Committee του Diabetes Nutrition Study Group. Είναι Προϊστάμενος του Διαιτολογικού Τμήματος στο ΓΝΑ Λαϊκό. Συγγραφέας του βιβλίου «Διατροφή στο διαβήτη» (2014), συγγραφέας του «Πρακτικός Οδηγός Διατροφής για το Διαβήτη» (2013) από την ΕΔΕ και υπεύθυνος σύνταξης του  βιβλίου “Clinical Nutrition in Practice” (Wιlley-Blackwell). Έχει πολλές συμμετοχές με παρουσιάσεις σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετοχή σε ερευνητικές εργασίες και μαθήματα σε φοιτητές της Ιατρικής Αθηνών. Έχει συμμετοχή σε δημοσιεύσεις σε ξένα επιστημονικά περιοδικά. Έχει ιδιαίτερη ενασχόληση με το Σακχαρώδη διαβήτη με ομιλίες, παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού και συμμετοχή σε ερευνητικές εργασίες και εκστρατείες.

Το διαιτολογικό γραφείο

  Χώρος ΕξέτασηςΓραφείοΧώρος αναμονής

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 16.00-21.00 με ραντεβού

Το διαιτολογικό γραφείο μας διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας γενιάς και τα διατροφικά προγράμματα που δημιουργούνται από τον διαιτολόγο και παρέχονται σε κάθε ενδιαφερόμενο είναι απολύτως εξειδικευμένα.

Kαθώς έπειτα από ανάλυση σύστασης σώματος, επεξήγηση των μετρήσεων, λήψη ιστορικού του ατόμου, εξοικείωση με τις μερίδες τροφίμων, υπολογισμός ενεργειακών αναγκών του ατόμου, στοχοθεσία, και σχεδιασμός εξατομικευμένου διαιτολογίου, δημιουργείτε το προφίλ του ενδιαφερόμενου που είναι στοχευμένο στις προσωπικές του ανάγκες.