ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Εξ αποστάσεως παρακολούθηση - Web meetings
Διαβήτης και Κορωνοϊός
Οι δέκα καλύτερες τροφές για την ενίσχυση του εγκεφάλου
Μπορεί η σωματική άσκηση να καταπολεμήσει την υπέρταση όσο και τα φάρμακα;
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Εξ αποστάσεως παρακολούθηση - Web meetings
Left Arrow Right Arrow
Καλοκαιρινή διατροφή – Εποχιακά προϊόντα και οφέλη

Καλοκαιρινή διατροφή – Εποχιακά προϊόντα και οφέλη

Η καλοκαιρινή διατροφή απαιτεί τροφές που να είναι σχετικά χαμηλότερες σε θερμιδικό φορτίο και υψηλές σε περιεκτικότητα σε νερό για να είναι από τη μια πιο εύκολες στην πέψη και παράλληλα να συμβάλλουν έμμεσα στην αποτελεσματική ενυδάτωση του οργανισμού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

τα νέα μας

Scope School στην Αθήνα 14
Σεπ

Scope School στην Αθήνα

Στις 12.11.2016 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Scope School που αποτελεί μία εντατική Ημερίδα σε θέματα... περισσότερα...
Εκλογή στο ΔΣ του Diabetes & Nutrition Study Group 04
Ιουλ

Εκλογή στο ΔΣ του Diabetes & Nutrition Study Group

Στα πλαίσια του 34ου Διεθνούς Συμποσίου Διαβήτη και Διατροφής που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα στις... περισσότερα...
34th International Symposium on Diabetes & Nutrition 05
Ιούν

34th International Symposium on Diabetes & Nutrition

Στις 29/6-2/7 στην Πράγα θα πραγματοποιηθεί το 34th International Symposium on Diabetes & Nutrition.... περισσότερα...
Συμμετοχή στο 42ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο 05
Ιούν

Συμμετοχή στο 42ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο

Την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016, και στα πλαίσια του 42ου Πανελλήνιου Ιαρικού Συνεδρίου είχα συμμετοχή στο... περισσότερα...
Περισσότερα νέα
Έξι τρόποι για να αποφύγετε την αφυδάτωση

Έξι τρόποι για να αποφύγετε την αφυδάτωση

Όσο η περιβαλλοντική θερμοκρασία ανεβαίνει, η ανάγκη για σωστή και επαρκή ενυδάτωση γίνεται κάτι παραπάνω από ζωτική, γιατί η αφυδάτωση μπορεί να ανοίξει το δρόμο στη θερμοπληξία. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

τα άρθρα μας

14 Νοεμβρίου-Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Διαβήτη 14
Νοέ

14 Νοεμβρίου-Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Διαβήτη

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας του Διαβήτη στις 14 Νοεμβρίου 2018, το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ειδικών... περισσότερα...
Καθοριστική η διατροφή για τη θεραπεία του διαβήτη 05
Νοέ

Καθοριστική η διατροφή για τη θεραπεία του διαβήτη

Καθοριστική η διατροφή για τη θεραπεία του διαβήτη Η σωστή διατροφή είναι θεραπευτική για τον διαβήτη,... περισσότερα...
ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΗΤΗΣ 05
Νοέ

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΗΤΗΣ

Η υψηλής έντασης διαλειμματική άσκηση (HIIT: Interval Training High-Intensity) αποτελεί μία σχετικά καινούργια... περισσότερα...
Έξι τρόποι για να αποφύγετε την αφυδάτωση 22
Αυγ

Έξι τρόποι για να αποφύγετε την αφυδάτωση

Όσο η περιβαλλοντική θερμοκρασία ανεβαίνει, η ανάγκη για σωστή και επαρκή ενυδάτωση γίνεται κάτι παραπάνω... περισσότερα...
Περισσότερα άρθρα

Γνωρίστε το διαιτολόγο

Χάρης Δημοσθενόπουλος, MΜedSci.SRD.PhDc

Κλινικός Διαιτολόγος-Βιολόγος-Προϊστάμενος Διαιτολογικού ΤμήματοςΛαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών

Κάτοχος Πτυχίου Βιολογίας του ΑΠΘ, του Μaster of Medicine and Science in Human Nutrition (MMedSci) και του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Κλινικής Διαιτολογίας (PostDipDiet) στη Μεγάλη Βρετανία. Είναι κάτοχος Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος της Βρετανικής Κυβέρνησης, Mέλος ΔΣ της Εταιρείας Μελέτης Παραγόντων Καρδιομεταβολικού Κινδύνου και της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, Committee member of DNSG & Lead of EFAD European Specialist for Diabetes. 

Είναι υποψήφιος διδάκτορας της Ιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ και Mέλος του Ιnternational Committee του Diabetes Nutrition Study Group. Είναι Προϊστάμενος του Διαιτολογικού Τμήματος στο ΓΝΑ Λαϊκό. Συγγραφέας του βιβλίου «Διατροφή στο διαβήτη» (2014), συγγραφέας του «Πρακτικός Οδηγός Διατροφής για το Διαβήτη» (2013) από την ΕΔΕ και υπεύθυνος σύνταξης του  βιβλίου “Clinical Nutrition in Practice” (Wιlley-Blackwell). Έχει πολλές συμμετοχές με παρουσιάσεις σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετοχή σε ερευνητικές εργασίες και μαθήματα σε φοιτητές της Ιατρικής Αθηνών. Έχει συμμετοχή σε δημοσιεύσεις σε ξένα επιστημονικά περιοδικά. Έχει ιδιαίτερη ενασχόληση με το Σακχαρώδη διαβήτη με ομιλίες, παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού και συμμετοχή σε ερευνητικές εργασίες και εκστρατείες.

Το διαιτολογικό γραφείο

  Χώρος ΕξέτασηςΓραφείοΧώρος αναμονής

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 16.00-21.00 με ραντεβού

Το διαιτολογικό γραφείο μας διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας γενιάς και τα διατροφικά προγράμματα που δημιουργούνται από τον διαιτολόγο και παρέχονται σε κάθε ενδιαφερόμενο είναι απολύτως εξειδικευμένα.

Kαθώς έπειτα από ανάλυση σύστασης σώματος, επεξήγηση των μετρήσεων, λήψη ιστορικού του ατόμου, εξοικείωση με τις μερίδες τροφίμων, υπολογισμός ενεργειακών αναγκών του ατόμου, στοχοθεσία, και σχεδιασμός εξατομικευμένου διαιτολογίου, δημιουργείτε το προφίλ του ενδιαφερόμενου που είναι στοχευμένο στις προσωπικές του ανάγκες.