ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Σούπα Μινεστρόνε

ΓΡΗΓΟΡΟ ΦΑΓΗΤΟ



Υλικά για 8 άτομα
  • 150 γραμ. ζυμαρικά μικρού σχήματος (κοφτό, πεπονάκι)
  • 2 φλιτζάνια βρασμένα φασόλια
  • 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
  • 2 καρότα
  • 2 κλωναράκια σέλερι
  • 2 κολοκυθάκια
  • 1 μέτρια πατάτα
  • ½ φλιτζάνι αρακάς
  • 1 κιλό ντομάτες τριμμένες
  • 1 λίτρο ζωμός λαχανικών ή κοτόπουλου
  • ¼ του φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
Προετοιμασία
  1. Καθαρίζετε τα καρότα, το σέλερι, τα κολοκυθάκια και την πατάτα και τα κόβετε σε πολύ μικρά κομμάτια
  2. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι με το σκόρδο και τα λαχανικά
  3. Τα αφήνετε για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά μέχρι να μαραθούν τα λαχανικά και προσθέτετε τις ντομάτες και τον ζωμό
  4. Αλατοπιπερώνετε και βράζετε την σούπα σε μέτρια φωτιά για 40 λεπτά
  5. Προσθέτετε τον αρακά, τα φασόλια και τα ζυμαρικά και συνεχίζετε το βράσιμο για 15 λεπτά ακόμη

ΓΡΗΓΟΡΟ ΦΑΓΗΤΟ

Σούπα Μινεστρόνε 21
Ιαν

Σούπα Μινεστρόνε

Υλικά για 8 άτομα 150 γραμ. ζυμαρικά μικρού σχήματος (κοφτό, πεπονάκι) 2 φλιτζάνια βρασμένα... περισσότερα...
Σπαγγέτι με σάλτσα πέστο 26
Αυγ

Σπαγγέτι με σάλτσα πέστο

{4 άτομα} 500 γρ. σπαγγέτι ... περισσότερα...
Ομελέτα με κολοκυθάκια και δυόσμο 02
Αυγ

Ομελέτα με κολοκυθάκια και δυόσμο

Υλικά 500 γρ. μικρά κολοκυθάκια, σε ψιλές ροδέλες 8 φρέσκα αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά ... περισσότερα...
Σουβλάκια κοτόπουλου με πορτοκάλι και μέλι 26
Ιουλ

Σουβλάκια κοτόπουλου με πορτοκάλι και μέλι

Παίρνουμε 3 - 4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου και τα κόβουμε σε μπουκιές μεσαίου μεγέθους, τις οποίες... περισσότερα...
Περισσότερα άρθρα