ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ
Γιατί παχαίνουμε το χειμώνα
Ο Ρόλος των Διατροφοφαρμάκων στην Καρδιά
Κετογονική διατροφή: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την πιο δημοφιλή δίαιτα
ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ
Left Arrow Right Arrow

Πώς θα θωρακίσουμε τον οργανισμό μας ενόψει της γρίπης

Πολύτιμες συμβουλές για να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας, λίγο πριν την «επέλαση» της γρίπης, η οποία φέτος σύμφωνα και με τους ειδικούς θα συνδυαστεί δυστυχώς με την ιλαρά που βρίσκεται σε έξαρση. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

τα νέα μας

Παγκόσμιο Διαβητολογικό Συνέδριο στο Ντουμπάϊ 06
Απρ

Παγκόσμιο Διαβητολογικό Συνέδριο στο Ντουμπάϊ

Συμμετοχή του Χάρη Δημοσθενόπουλου στο Παγκόσμιο Διαβητολογικό Συνέδριο στο Ντουμπάϊ, που έγινε στις... περισσότερα...
Ομιλία στο 2o XEIMEΡΙΝΟ ΚΛΙΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΜΠΑΚΑΝ 06
Απρ

Ομιλία στο 2o XEIMEΡΙΝΟ ΚΛΙΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΜΠΑΚΑΝ

Στα πλαίσια του 2ου Κλινικού Φροντιστηρίου της εταιρείας ΕΜΠΑΚΑΝ, 28-30.10.2011, δόθηκε ομιλία με... περισσότερα...
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ 06
Απρ

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ

29th International Symposium Diabetes and Nutrition Study Group (DNSG) 30 Ιουνίου-2 Ιουλίου, 2011... περισσότερα...
34ο Συνέδριο ESPEN στη Βαρκελώνη 06
Απρ

34ο Συνέδριο ESPEN στη Βαρκελώνη

Στις 8-11 Σεπτεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη το 34ο Συνέδριο Εντερικής και Παρεντερικής... περισσότερα...
Περισσότερα νέα
Ο ρόλος της διατροφής στις ιώσεις και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Ο ρόλος της διατροφής στις ιώσεις και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Το ανοσοποιητικό σύστημα αποτελεί την ασπίδα του οργανισμού μας ενάντια σε διάφορες ασθένειες, μέσα από την προστασία που μας παρέχει ενάντια σε βακτήρια και ιούς, αλλά και σε διάφορους άλλους παθογόνους οργανισμούς ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

τα άρθρα μας

Μία πίτσα αρκεί για να αρχίσει να συσσωρεύεται λίπος στο συκώτι 25
Ιαν

Μία πίτσα αρκεί για να αρχίσει να συσσωρεύεται λίπος στο συκώτι

Η κατανάλωση ενός γεύματος πλουσίου σε λιπαρά είναι αρκετή για να αρχίσουν οι μεταβολικές διεργασίες... περισσότερα...
Οδηγίες του FSA για αμυλούχα τρόφιμα και πατάτες» 24
Ιαν

Οδηγίες του FSA για αμυλούχα τρόφιμα και πατάτες»

Το ψωμί, οι πατάτες και όλα τα αμυλούχα τρόφιμα πρέπει να μαγειρεύονται έως ότου πάρουν ένα ανοικτό χρυσαφένιο... περισσότερα...
Τα νέα τρόφιμα «υπερήρωες» 13
Ιαν

Τα νέα τρόφιμα «υπερήρωες»

Τις ιδιότητες τροφίμων όπως η σπιρουλίνα, το ιπποφαές ή το γκότζι μπέρι τις έχουμε ακούσει όλοι. Στα... περισσότερα...
Οι 10 πρώτες αλλαγές μετά τη διάγνωση του διαβήτη 12
Ιαν

Οι 10 πρώτες αλλαγές μετά τη διάγνωση του διαβήτη

Η διάγνωση του διαβήτη αποτελεί αληθινό σοκ για πολλούς ασθενείς, οι οποίοι συχνά πελαγώνουν και δεν... περισσότερα...
Περισσότερα άρθρα

Γνωρίστε το διαιτολόγο

Χάρης Δημοσθενόπουλος, MΜedSci.SRD.PhDc

Κλινικός Διαιτολόγος-Βιολόγος-Προϊστάμενος Διαιτολογικού ΤμήματοςΛαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών

Κάτοχος Πτυχίου Βιολογίας του ΑΠΘ, του Μaster of Medicine and Science in Human Nutrition (MMedSci) και του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Κλινικής Διαιτολογίας (PostDipDiet) στη Μεγάλη Βρετανία. Είναι κάτοχος Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος της Βρετανικής Κυβέρνησης, Mέλος ΔΣ της Εταιρείας Μελέτης Παραγόντων Καρδιομεταβολικού Κινδύνου και της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, Committee member of DNSG & Lead of EFAD European Specialist for Diabetes. 

Είναι υποψήφιος διδάκτορας της Ιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ και Mέλος του Ιnternational Committee του Diabetes Nutrition Study Group. Είναι Προϊστάμενος του Διαιτολογικού Τμήματος στο ΓΝΑ Λαϊκό. Συγγραφέας του βιβλίου «Διατροφή στο διαβήτη» (2014), συγγραφέας του «Πρακτικός Οδηγός Διατροφής για το Διαβήτη» (2013) από την ΕΔΕ και υπεύθυνος σύνταξης του  βιβλίου “Clinical Nutrition in Practice” (Wιlley-Blackwell). Έχει πολλές συμμετοχές με παρουσιάσεις σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετοχή σε ερευνητικές εργασίες και μαθήματα σε φοιτητές της Ιατρικής Αθηνών. Έχει συμμετοχή σε δημοσιεύσεις σε ξένα επιστημονικά περιοδικά. Έχει ιδιαίτερη ενασχόληση με το Σακχαρώδη διαβήτη με ομιλίες, παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού και συμμετοχή σε ερευνητικές εργασίες και εκστρατείες.

Το διαιτολογικό γραφείο

  Χώρος ΕξέτασηςΓραφείοΧώρος αναμονής

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 16.00-21.00 με ραντεβού

Το διαιτολογικό γραφείο μας διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας γενιάς και τα διατροφικά προγράμματα που δημιουργούνται από τον διαιτολόγο και παρέχονται σε κάθε ενδιαφερόμενο είναι απολύτως εξειδικευμένα.

Kαθώς έπειτα από ανάλυση σύστασης σώματος, επεξήγηση των μετρήσεων, λήψη ιστορικού του ατόμου, εξοικείωση με τις μερίδες τροφίμων, υπολογισμός ενεργειακών αναγκών του ατόμου, στοχοθεσία, και σχεδιασμός εξατομικευμένου διαιτολογίου, δημιουργείτε το προφίλ του ενδιαφερόμενου που είναι στοχευμένο στις προσωπικές του ανάγκες.