4 φλ. ώριμο πεπόνι, σε μικρά κομμάτια
¼ φλ. γιαούρτι με λίγα λιπαρά
μία κ.σ. ανθόμελο
μία κ.σ. φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ (½ λάιμ)
½ κ.γ. τριμμένο λάιμ (περίπου ½ λάιμ)
Ρίχνετε το πεπόνι, το γιαούρτι, το μέλι και το χυμό λάιμ στο μπλέντερ και τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν πολτός. Κατόπιν, μοιράζετε το μείγμα σε 4 μπολάκια και, πριν τα σερβίρετε, τα πασπαλίζετε με το τριμμένο λάιμ.
87 θερμίδες