Υλικά
για 2 άτομα:
* 1/2 ρίζα λόλα κόκκινη
* 1/2 μάτσο γλυστρίδα
* 4 φέτες χαλούμι
* 8-10 φράουλες
* 8-10 ρόγες σταφύλι
* 8-10 ντοματάκια σαντορίνης
* λίγα φύλλα δυόσμου
για το ντρεσιγκ:
* χυμό μισού λεμονιού
* 1 κουταλιά της σούπας μέλι
* 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
* αλάτι
* πιπέρι
Διαδικασία
Πλένουμε και κόβουμε σε χοντρά κομμάτια τα λαχανικά. Καθαρίζουμε από κοτσάνια και σπόρια τα φρούτα και τα κόβουμε στη μέση. Πλένουμε και κόβουμε στα τέσσερα τα ντοματάκια. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα πιάτο ή μια σαλατιέρα. Πρώτα τα λαχανικά και από πάνω τα φρούτα και τα ντοματάκια. Βάζουμε στο μπλέντερ το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το μέλι, αλάτι, πιπέρι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη σάλτσα. Περιχύνουμε την σαλάτα μας. Βάζουμε ελάχιστη μαργαρίνη σε ένα τηγάνι και τις φέτες το χαλούμι αφού κολλήσουμε ( πιέζοντας με το χέρι μας) πάνω σε κάθε μία από ένα φύλλο δυόσμο. Τηγανίζουμε μερικά δευτερόλεπτα από την κάθε πλευρά. Προσθέτουμε και το χαλούμι στη σαλάτα και είναι έτοιμη.
ΠΗΓΗ: PREVENTION.GR