/
229 Views0
ΥΛΙΚΑ
 
·        100 γρ ζυμαρικου (πέννες, κοφτό, βίδες)
·        3-4 κουτ. ανάμεικτα λαχανικά κατεψυγμένα
·        2-3 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό 2% ή 2 κουταλάκια γλυκού μαγιονέζα έξτρα light
·        1 κρεμμύδι
·        1 σκελίδα σκόρδο
·        ρίγανη
·        αλάτι
·        πιπέρι
·        1 κουταλάκι γλυκού λάδι
·        1 βραστό αυγό κομμένο σε φέτες ή κύβους
 
 
 
·        Βράζετε το ζυμαρικό μαζί με τα ανάμεικτα λαχανικά για 8-10 λεπτά
·        Τα σουρώνετε καλά σε παγωμένο νερό
·        Κόβετε το κρεμμύδι, το αυγό και το σκόρδο σε πολύ μικρά κομμάτια
·        Αδειάζετε τα υλικά σε ένα μικρό μπώλ και προσθέτετε το γιαούρτι (ή τη μαγιονέζα), το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και το λάδι.
·        Αφήνετε να κρυώσει στο ψυγείο.