/
411 Views0
ΥΛΙΚΑ
 
·        50 ΓΡ ΡΥΖΙ
·        150 ΓΡ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
·        1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
·        1 ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
·        1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
·        1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
·        2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΓΛΥΚΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
·        ΑΛΑΤΙ
·        ΠΙΠΕΡΙ
·        Κυμινο,καρρυ,ή πάπρικα
·        1/3 ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
 
 
 
 
·         
·        Κόψτε το φιλέτο σε λουρίδες.
·        Ψήστε το στο τηγάνι με το ελαιόλαδο.
·        Πασπαλίστε με πιπέρι, αλάτι και πάπρικα.
·        Βγάλτε το από το τηγάνι.
·        Ρίξτε τις πιπεριές κομμένες σε λουρίδες, το σκόρδο, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και ψήστε για 5 λεπτά.
·        Προσθέστε το ζωμό και βάλτε λίγο στο τηγάνι το κρέας
·        Σερβίρετε.